keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

#Shreddedwheatbuzz

Pääsin testaamaan #Buzzadorin kautta, Nestle Shredded wheat muroja.

Buzzadorina minulla on siis mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan mitä pidän erilaisista tuotteista ja palveluista.

Kun pääsen mukaan kampanjaan, minun tarvitsee kertoa niistä ystäville ja tutuille kasvotusten, Facebookin, Twitterin, Blogin yms. välityksellä, sekä lähettää salamaraportti tämän jälkeen.

Kampanja-ajan lähestyessä loppua, täytyy minun lähettää loppuraportti, jossa kerron rehellisen mielipiteeni tuotteesta.

Buzzadorina oleminen ei maksa minulle mitään, enkä saa tästä myöskään palkkaa. Kiitoksena saan pitää testaamani tuotteet.

Mutta nyt itse testin pariin:


Pakkaus sisälsi 2 pkt Marjaisia täysjyvätyynyjä (a' 470g).
Kampanjaidea on tarjota ystäville tai työkavereille herkullinen aamupala.

Shredded Wheat sisältää 67% täysjyvää, sekä 32% marjatäytettä: vadelmaa, mansikkaa, karpaloa.
Tarjoa täysjyvätyynyjä maidon, eri jogurttien tai vaikkapa maitorahkan kaverina. Rapeat tyynyt sopivat nautittavaksi myös sellaisenaan.
Tuote saattaa sisältää pieniä määriä suolapähkinää ja hasselpähkinää. 
Sisältää gluteiinia.

Näitä on nyt sitten tarjottu omalle pojalle aamupalana maidon kera ja kyllähän ne tuli syötyä. Suoraan paketista ovat kuulema "melkein täydellisiä" . :)





Kaverille tarjosin lisäenergiaa lenkillä ollessamme, mutta paria enempää ei tullut syötyä. Veden kanssa nautittuna ei ollut kovinkaan herkkua.

Töissä laitoin kahvitauolla paketin pöydälle ja jokainen sai maistella niitä omalla tyylillään. Osa söi suoraan paketista, osa maidon kera ja osa molemmilla tavoilla.
Kommentit vaihteli laidasta laitaan. 

Oma mielipiteeni on, ettei nämä tule vakio tavaraa olemaan aamupalalla, mutta jos poika niitä pyytää, niin toki voin paketin silloin tällöin ostaakkin. Maidon kanssa suht syötäviä (maku muistuttaa hieman Weetabixia, hillon kanssa), kunhan antaa hetken olla että vähän pehmiävät. Suoraan paketista syötynä ovat aika kuivakoita kirpeän makeasta täytteestä huolimatta. Mutta tämä olikin vain minun mielipiteeni. 

Mikäli haluat lisää tietoa Buzzadorista, löydät siitä täältä.

Mikäli haluat liittyä Buzzadoriksi ja ilmoittaa minut suosittelijaksi ( käyttäjätunnukseni on eppu123), voit tehdä sen tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti